Melyik a legjobb gyermek előtakarékosság?

A GRANTIS gyermek előtakarékossági oldala.

Összeszedtem neked a teljes listát, mellébeszélés és apró betűk nélkül!

És segítek eligazodni a konkrét ajánlatok között!

Lefelé görgetve
néhány perc alatt, megismerheted az összes gyermekeknek szánt megtakarítási formát, én pedig a konkrét pénzintézet + ajánlat kiválasztásában segítek neked! :) Pál Tímea - Gyermekjövő tervező

Az alábbi pénzintézet összes gyermek megtakarítását megtalálod nálam egy helyen, ezért rengeteg utánajárást megsprórolok neked:

Gyermek előtakarékosság tanácsadás

Gondolom, hogy sokat olvastál gyermek megtakarítás témában, valószínűleg az oldalra is így kerültél. Ez azt jelenti, hogy megtetted az első komoly lépéseket afelé, hogy megtaláld gyermeked számára a legjobb megtakarítást. Most röviden leírom, hogy miért érdemes rászánnod összesen még egy órát az életedből a gyermek előtakarékosság pontos megtervezésére. Ezt a bizonyos egy órát velem, egy személyes konzultáció keretein belül érdemes eltölteni, nézd meg, hogyan is zajlik ez!

A tanácsadás nem áll több mint 3 lépésből, amelybe a rövid megismerkedést most ne vegyük bele. Az első lépés a lehetőségek felmérése, a második egy pontos cél, és célösszeg meghatározása, és végül a harmadik (a hab a tortán) a konkrét gyermek előtakarékosság kiválasztása.

Az első lépés, amikor személyesen találkozunk. Ez a találkozó lehet az otthonodban, az irodánkban, vagy akár egy köztes helyen (kávézó, étterem) is. Egy rövid beszélgetés után meg fogjuk tudni állapítani közösen, hogy milyen lehetőségeid vannak egy gyermek megtakarítással kapcsolatban. Ez azért fontos, mert így be tudjuk határolni, hogy mekkora összeget tudsz áldozni gyermeked jövőjére, mennyi idő múlva van a gyermekednek szüksége a pénzre, és nem gondolkozunk olyan konkrét megtakarításban, ami nem a legjobb neked, és gyermekednek.

A második lépésben meghatározzuk a konkrét célokat, ami szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális megoldást. Mondok egy példát: Ha Te úgy gondolod, hogy gyermekednek nem az oktatását szeretnéd finanszírozni, hanem egy saját lakáshoz szeretnéd segíteni, akkor nagy valószínűséggel a lakáskasszák közül érdemes választanunk, nem pedig egy Start számlában gondolkoznunk. A célnál nagyon fontos a megfelelő célösszeg meghatározása, hiszen ez is módosít(hat)ja, hogy melyik gyermekprogram lesz nálatok a befutó.

A harmadik lépés pedig a konkrét gyermek előtakarékosság kiválasztása. Ehhez nekem szükség lesz egy kis időre, hiszen a begyűjtött, és megbeszélt információk alapján el kell végeznem a megfelelő háttérszámításokat. A mai világban a legtöbb dolog a precíz tervezésen, és számításokon múlik, így szerintem nem is lennék hiteles, ha ezt nem tenném meg. Amint ez megvan rajtad a sor, hogy kiválaszd azt a gyermek megtakarítást, amelyiket szeretnéd, hiszen én nem fogok dönteni helyetted, mindössze elhozom neked a 2-3 legjobb ajánlatot, amivel gyermeked a legjobban járhat.

Miért érdemes velem találkoznod?

Abban az egy órában, amíg az első konzultációnk tartani fog, biztosan fogsz találkozni egy-két olyan információval, amit hasznosítani tudsz a későbbiek folyamán. Pénzt soha nem kértem, és soha nem is fogok kérni egy ilyen találkozóért, viszont ami ott elhangzik, az akár több millió forint pluszt is jelenthet neked és gyermekednek.

Arról nem is beszélve, hogy egy gyermek megtakarítást nem csak elindítani kell, hanem végig is kell vinni, amiben szintén segítek, és ott leszek melletted. Nem foglak keresetlen emailokkal, és telefonhívásokkal bombázni, olyan rendszerességgel kereslek, ahogy Te igényled.

Mit veszítesz ha nem találkozunk?

Először is, mivel több száz családdal találkoztam, és konzultáltam már a témában, ezért olyan kérdéseket is fel fogok tenni neked, amik valószínűleg eszedbe sem jutnak.

A következő ami veszíthetsz, azok a pontos, egyedi, és névre szóló kalkulációk, ahol összehasonlítom a gyermekednek szóba jöhető megtakarításokat.

A harmadik jelentős dolog pedig a hivatásomból is adódik, hiszen ismerem, és el is magyarázom neked a kisbetűs részeket, az egyes megoldások esetleges buktatóit. A
teljes körű tájékoztatást tartom az egyik legfontosabb dolognak egy ilyen konzultációnál.

Végül, de nem utolsó sorban pedig meg fogom mutatni, hogy nem mindig a legolcsóbbnak tűnő, vagy a legnagyobb hozammal kecsegtető megtakarítási javaslat a legjobb gyermekednek, és erre garanciát is vállalok. Mielőtt találkoznánk, írd le magadnak, hogy melyik gyermek megtakarítást választanád magadtól, és ezt a papírt nézd meg miután beszéltünk. 10-ből 9-szer megváltozik a véleményed a beszélgetés után.

Szóval mikor találkozzunk?

A találkozóhoz nem kell semmi mást tenned, mindössze töltsd ki ezt a jobb oldalon található űrlapot!

Amint beérkezik hozzám a megkeresésed, felhívlak telefonon, és egyeztetünk egy időpontot. Innen pedig minden úgy fog történni, ahogy kicsivel feljebb leírtam, találkozunk, és egy órával később elégedetten fogsz felállni az asztaltól, mert tudni fogod, hogy a Te, és gyermeke(i)d pénzügye a lehető legjobb kezekben van.

Érdekel a lehetőség
Adatvédelmi szabályzat elfogadása

vagy hívjon most:
+36 1 58 58 555